Even voorstellen; de Office Athletes Group

Office Athletes gelooft in een wereld van vitale en productieve digital workers.
Office Athletes biedt oplossingen voor de optimale inrichting van de werkplek. Met als doel de mentale en fysieke fitheid van digital workers te optimaliseren. Door de juiste toepassing van onze kennis in combinatie met onze praktische en schaalbare oplossingen stellen we organisaties en haar medewerkers in staat om duurzame topprestaties te leveren.

BakkerElkhuizen & ErgoDirect

​​Sinds 1 september 2017 opereren de merken BakkerElkhuizen en ErgoDirect onder de paraplu van één holding, de Office Athletes Group. Het hoofdkantoor bevindt zich in Vught (Noord-Brabant), een tweede kantoor is gevestigd in Moers, Duitsland (Nordrhein-Westfalen) en een derde kantoor in Chicago, Verenigde Staten is september 2018 geopend. 

“Het was een logische stap”, vertelt John van Hooft – CEO Office Athletes Group. “De synergievoordelen tussen deze drie merken op het gebied van bijvoorbeeld administratie, back-office, inkoop en logistiek zijn evident. Ze sluiten goed op elkaar aan. BakkerElkhuizen is de innovator van high-end ergonomische werkplekoplossingen. ErgoDirect is de aanjager van vernieuwing in Nederland en adviseert werkgevers en werknemers over werkcomfort en efficiency.” 

Mentaal en fysiek fitte kenniswerkers 

Onze oplossingen dragen aantoonbaar bij aan de mentale en fysieke fitheid van kenniswerkers. We geloven in een preventieve, organisatie brede aanpak. Door te focussen op mens & werk creëert u blijvende duurzame inzetbaarheid, vitaliteit en welzijn voor zowel werknemer als werkgever. Door de inzet van onze praktische en schaalbare oplossingen stellen we organisaties in de gelegenheid om te komen tot duurzame topprestaties. 

John van Hooft is trots op deze mijlpaal. “Zowel ErgoDirect (nationaal) als BakkerElkhuizen (internationaal) zijn inmiddels een begrip in de ergonomiemarkt.”